Pogányi Horgásztó - nagy halak - szép gondozott környezet - versenyek - rendszeres telepítések

 Felhasználó név: 
Jelszó: 
 
Regisztráció Elfelejtett jelszó
Segédlet felhasználóknak
     „ÚJ EGYESÜLETI HÍREKET OLVASHAT ITT >>
 
 
Legújabb Tag képtárából
 
  SZAVAZÁS
Nincs elérhető szavazás !
 
 
Segédlet  
Tájékoztató / poganyito.hu / regisztrált felhasználóknak
 
A következő rövid leírásban szeretnénk segíteni minden kedves regisztrált tagunknak a lehetőségek használatában, ami a regisztráció után áll rendelkezésükre.
 
A weboldal  www.poganyito.hu bal felső részén található a regisztrációs rész és a belépést is egyben itt tehetjük meg miután regisztráltunk.
 
A regisztráció egy rövid űrlap kitöltésével történik, ami után a rendszer a beírt e-mail címre küld egy megerősítésre váró üzenetet, amiben a megerősítés linkre kattintva lehet aktiválni magunkat a rendszerben. ( sok esetben fordult elő hogy véletlenül elgépelte az adott felhasználó az e-mail címét így nem is érkezik ki a megerősítő levél és nem tudja használni az oldal ezen részét. Ilyen esetben, de akkor is ha jól adtuk meg a címet és nem jött a levél kérjük jelezzék az info@poganyito.hu e-mail címre a problémát a nevük megadásával és segítünk ) Itt található még a regisztráció felirat mellett egy elfelejtett jelszó segéd is amikor akkor kell ha rég nem voltunk itt és kiment a fejünkből a jelszavunk. Itt semmi mást nem kell tenni csak a regisztrált e-mail címet beírni, megerősíteni az ellenőrző számot és már küldi is a rendszer az új jelszót.
 
Miután megtörtént a megerősítés bal felső sarokban lehetőség van belépni a rendszerbe! Az itt található lehetőségeket külön-külön részletezzük.
 
[ Saját fotó  Saját kép ] – itt jelenik meg az a fotó, amit a regisztráció során töltöttünk fel. nagyítható, ha a képecske ikonra kattintunk.
 
[  Saját  galéria  ]  –  Ebben  a  menüpontban  lehetőségünk  van  saját  általunk  jónak  és érdekesnek tartott képek feltöltésére és azok törlésére. Itt ki kell emelni, hogy nem csak a Pogányi tavon készült képeket lehet, hiszen ez egy közösség így a bárhol máshol készült szép fogásokat     is     szívesen     vesszük.     Miután     feltettük     ezt     a     látogató     a     weboldalon     :
http://poganyito.hu/tagok_keptarai  itt láthatják. Ezt a bal oldalon található menüből lehet választani.
 
[ Saját történetem] – Kis trükköket esetleg jó fortélyokat vagy csak tapasztalatokat lehet itt megosztani másokkal szabadon szerkeszthető részen. A nevünk és a beküldés dátuma lesz látható a nyilvános oldalon a történet mellett. Ezt miután rögzítjük lehetőség van törlésre és módosításra    is    a    későbbiekben.    Miután     feltettük     ezt     a     látogató     a     weboldalon     :
http://poganyito.hu/horgasz_tortenetek  itt láthatják. Ezt a bal oldalon található menüből lehet választani.
 
[ Adatok módosítása ] – Regisztrációkor megadott adatainkat lehet itt módosítani.
 
[ Rekord beküldése ] – Rekord szó nem csupán azt jelenti ebben az esetben, hogy a tavi csúcsok lehetnek csak itt. Minden szép fogást nyugodtan be lehet küldeni. A rendszer méret , súly, és fogási idő szerint tudja rendezni a publikus oldalon. A rekord beküldését az oldal adminisztrátora hagyja jóvá, de nem tartalmilag nyúl bele csak hogy a kép megfelelő e és nem   kell   rajta   javítani,   esetleg   átméretezni.   Ezek   után   kikerül   a   publikus   oldalra.
http://poganyito.hu/rekordok
 
[Kilépés ] – Erre kattintva lehet kijelentkezni a rendszerből de ha ezt elfeledjük sincs nagy baj
hiszen a rendszer tétlenség idején automatikusan megteszi ezt 30 percen belül. 
bővebben >
 
Legújabb Galériából
Legújabb rekord
Saját fotó
 
tö ponty- 15kg - kalányos péter

  INFORMÁCIÓ
 Vendég: 3
 Legújabb tagunk: Bogár Gábor
 
Fel
Fel