Pogányi Horgásztó - nagy halak - szép gondozott környezet - versenyek - rendszeres telepítések

 Felhasználó név: 
Jelszó: 
 
Regisztráció Elfelejtett jelszó
Segédlet felhasználóknak
     „ÚJ EGYESÜLETI HÍREKET OLVASHAT ITT >>
 
 
Legújabb Tag képtárából
 
  SZAVAZÁS
Nincs elérhető szavazás !
 
 
Hírek  
 2013-02-07   |   fizetés SZÉP kártyával
A halőrházban SZÉP kártya leolvasására alkalmas OTP POS terminál lett telepítve, ennek segítségével napijegyeket és területi engedélyeket is fizethetik horgászaink, de csak a "szabadidő zseb" felhasználásával.

Bővül a SZÉP Kártya szabadidő alszámla felhasználása

A SZÉP Kártya felhasználása a 2012. október végén megjelenő kormányrendelet-módosításnak köszönhetően kibővül. Leginkább a szabadidő alszámla felhasználása igazodik a kártyabirtokosok igényeihez.

Nagyobb körben, többféle szolgáltatásra, lényegesen több, sportolással kapcsolatos tevékenységre vehetjük igénybe ezen túl a Pihenőkártyánkat. A SZÉP Kártya felhasználása, legnagyobb részt a szabadidő és rekreációs alszámla szolgáltatási köre jelentősen kibővült.

A Széchenyi Pihenő Kártya működését szabályozó kormányrendelet módosítása – mely 2012. október 26-án jelent meg, és 2012 decemberétől lép hatályba – értelmében már uszoda belépőt és bérletet, szabadidős eszközök és sporteszközök kölcsönzését, valamint sporttáborok, sportegyesületi tevékenységek képzésének költségeit is fizethetjük a szabadidő zsebből.

Bár továbbra is a szabadidő zseb kerete a legkisebb, mégis a legsokoldalúbb felhasználási lehetőséget biztosítja a kártyatulajdonosok és a társkártyával rendelkező családtagjai számára. A szolgáltatási kör bővítése a SzépKártya elfogadóhelyek számára is új lehetőségeket, új vendégeket és ügyfeleket jelenthet.

A sportot, kulturális tevékenységeket és egészségmegőrző szolgáltatásokat is magában foglaló szabadidő és rekreációs alszámla mindezek mellett természetesen szálláshely szolgáltatásra is igénybe vehető.

Év közben nem lehet megváltoztatni, átmozgatni a zsebek között a már könyvelésre került összegeket, arra azonban van lehetőség, hogy jelezzük a munkáltató felé, hogy a következő utalás alkalmával a SZÉP-Kártyánk melyik zsebébe szeretnénk kérni a cafeteria keretet.
Vissza a hírekhez
 
 


 
bővebben >
 
Legújabb Galériából
Legújabb rekord
Saját fotó
 
tö ponty- 15kg - kalányos péter

  INFORMÁCIÓ
 Vendég: 8
 Legújabb tagunk: Bogár Gábor
 
Fel
Fel